The "Healing" Action of Lavender Essential Oil

Η “Θεραπευτική” Δράση του Αιθέριου Ελαίου Λεβάντας

Σε έναν κόσμο με φρενήρεις ρυθμούς, σώμα, δέρμα και πνεύμα απαιτούν ανθεκτικότητα και δύναμη. Ο ελεύθερος χρόνος συνιστά πολυτέλεια και συχνά η περιποίηση του δέρματος περνά σε δεύτερη μοίρα. Και όταν έρθουν οι επιπτώσεις της χρόνιας… αμέλειας τότε είναι μάλλον αργά.

Και όμως υπάρχουν λύσεις για άνδρες και γυναίκες που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε φυσικά και φυτικά προϊόντα, σε μικρά «θαύματα» της Φύσης που καλύπτουν σύγχρονες ανάγκες περιποίησης της επιδερμίδας: – ένα από αυτά είναι το αιθέριο έλαιο λεβάντας. Διάσημο εδώ και αιώνες για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, αυτό το ισχυρό και γενναιόδωρο ελιξίριο ξεπερνά τον μύθο του μαγευτικού αρώματός του για να προσφέρει πολλά περισσότερα: μια πληθώρα θεραπευτικών οφελών.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας, διαθέτει τις ιδανικές θρεπτικές ιδιότητες και τη βαθιά ικανότητα να προστατεύει και να αναζωογονεί το δέρμα. Από την καταπράυνση των ερεθισμών έως την αντιμικροβιακή δράση και την καταπολέμηση του άγχους και της αϋπνίας αυτή η φυσική θεραπεία αναδύεται ως game changer, ενθαρρύνοντάς μας να υιοθετήσουμε μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας που είναι τόσο αποτελεσματική όσο και αναζωογονητικά απλή.

Καθώς βυθιζόσαστε στο μαγευτικό κόσμο του αιθέριου ελαίου λεβάντας, ανακαλύψτε πώς η θεραπευτική του δράση μπορεί να απογειώσει την τελετουργία περιποίησης σας, καθιστώντας το απαραίτητο σύντροφο στην αναζήτησή σας για υγιέστερο και πιο ανθεκτικό δέρμα. Πείτε αντίο στα συμβατικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και ξεκλειδώστε τα μυστικά του πιο αγαπημένου δώρου της Φύσης στην προστασία της επιδερμίδας – του αιθέριου ελαίου λεβάντας.


Αιθέριο έλαιο λεβάντας

Γνωστή για τις επουλωτικές και αντισηπτικές της ιδιότητες, η λεβάντα ανακουφίζει και προστατεύει από επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, εξασφαλίζοντας τέλεια ενυδατωμένη και υγιή επιδερμίδα. Η σμηγματορυθμιστική της δράση βοηθά στην εξισορρόπηση της παραγωγής λιπαρότητας της επιδερμίδας. Το αιθέριο έλαιο της ανακουφίζει από την ένταση και το στρες και απομακρύνει την αίσθηση μυϊκού πόνου, της κούρασης και της δυσφορίας.

Ένα προϊόν που χρησιμοποιεί τις θαυματουργικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου λεβάντας είναι το ATHONITES HYDRATING COOLING LEG GEL, ένα gel ανακούφισης για βαριά και κουρασμένα πόδια.

Πλούσιο σε φυσικά εκχυλίσματα από το Όρος Άθως και εμπλουτισμένο με δραστικά φυσικά συστατικά που χαρίζουν άμεσα δροσιά και αναζωογόνηση.

Η ελαφριά υφή του απορροφάται γρήγορα και προσφέρει αποτέλεσμα ενυδάτωσης και δροσιάς που διαρκεί. Καταπραΰνει, ανακουφίζει τα πόδια από το αίσθημα κούρασης και δυσφορίας, ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα. Διαθέτει φυσικό άρωμα αιθέριων ελαίων βιολογικής λεβάντας και αναζωογονητικής μέντας.

  • Κύρια συστατικά: αιθέριο έλαιο βιολογικής λεβάντας, ρούσκος, φύλλα αμπέλου, ιπποκάστανο, κυπαρίσσι
  • Οφέλη: ανακουφίζει, δροσίζει και ενυδατώνει τα κουρασμένα, βαριά πόδια, διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος ενισχύοντας τη μικροκυκλοφορία, περιορίζει το αίσθημα δυσφορίας και αφήνει την επιδερμίδα στα πόδια απαλή, ελαστική, γεμάτη ενέργεια
  • Τύπος επιδερμίδας: κατάλληλο για όλους τους τύπους
  • Υφή: δροσερό τζελ που απορροφάται γρήγορα
  • Άρωμα: αναζωογονητικό, φρέσκο άρωμα μέντας

Φυσική Σύσταση:

  • 85.7% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης
  • Υδατικό Έγχυμα 5 Πιστοποιημένων Βοτάνων Βιολογικής Καλλιέργειας Και Άγριας Συγκομιδής
  • Φυσικό Άρωμα Από Αιθέρια Έλαια Βιολογικής Λεβάντας Και Μέντας
  • Φυσικό Συντηρητικό
  • Δερματολογικά Ελεγμένο

Πώς το χρησιμοποιούμε:

Εφαρμόστε μικρή ποσότητα gel στις γάμπες και απλώστε με ανοδικές κινήσεις μασάζ έως τη μέση των μηρών μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Επαναλάβετε μέχρι τρεις φορές την ημέρα ή όπως χρειάζεται.

Πλένετε καλά τα χέρια μετά τη χρήση.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Tips

- Χρησιμοποιήστε το μετά από ένα δροσερό ποδόλουτρο για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα χαλάρωσης και δροσιάς.

- Ιδανικό για μετά από ορθοστασία, για όσους και όσες κάνουν πολύωρα ταξίδια ή αθλούνται (δρομείς μεγάλων αποστάσεων, αερόβια γυμναστική, πεζοπορία).


Η λεβάντα είναι ευεργετική σε κάθε της μορφή, τόσο ως αιθέριο έλαιο όσο και ως εκχύλισμα όπως αυτό που περιέχει η RESTORE AND REVITALIZE 24H MOISTURIZING FACE CREAM της σειράς Athonites.

Αποτελεί μια μοναδική φόρμουλα βιολογικών βοτανικών εκχυλισμάτων και 4 ισχυρών ενεργών συστατικών.

Περιέχει ισχυρά βιολογικά αθωνικά φυτά τα οποία συνδυάζονται με πεπτίδια, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό νάτριο για να προσφέρουν τη μέγιστη ενυδάτωση. Με 97.3% συστατικά φυσικής προέλευσης και φυσικό άρωμα η κρέμα αυτή διατηρεί την επιδερμίδα συνεχώς ενυδατωμένη, από το πρωί έως το βράδυ.

Η ενυδατική κρέμα προσώπου της σειράς Athonites αναδομεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ ενισχύει τον φυσικό φραγμό της και παράλληλα λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενισχύει τη λάμψη του δέρματος, αφήνοντάς το άνετο και ελαστικό.

Η λεβάντα είναι ένα από τα κύρια συστατικά της μαζί με το γεράνι, το έξτρα παρθένο αγουρέλαιο, τα πεπτίδια από πρωτεΐνη ρυζιού κ.α. Προωθεί την κυτταρική αναδόμηση και θρέψη, ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση της επιδερμίδας.

Πώς την χρησιμοποιούμε:

Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό με κυκλικές κινήσεις, πρωί και βράδυ.

Tips

-Απλώστε την μετά τον ορό STIMULATE AND REVITALIZE ANTIOXIDANT MOISTURIZING SERUM για επιπλέον ενυδάτωση.

-Για ενισχυμένη ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας εφαρμόστε μετά το λάδι PROTECT AND RESCUE PRECIOUS OIL.


Μια μοναδική βιολογική κρέμα σώματος

Η πλούσια βιολογική ενυδατική κρέμα σώματος ATHONITES VITALIZE AND HYDRATE BODY CREAM αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά τονωμένη και ενυδατωμένη. Περιέχει 97.3% συστατικά φυσικής προέλευσης, εκχύλισμα λεβάντας, έξτρα παρθένο αγουρέλαιο, δενδρολίβανο καθώς και το εξαιρετικό, βραβευμένο μέλι καστανιάς που είναι ένα μόνο από τα πολλά ισχυρά καταπραϋντικά και θρεπτικά ενεργά συστατικά της.

Πως την χρησιμοποιούμε:

Εφαρμόστε με έντονες κυκλικές κινήσεις μασάζ σε όλο το σώμα, πρωί ή/και βράδυ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Για εντατική περιποίηση εφαρμόστε σε νωπή επιδερμίδα.

Αναζητήστε το ιδανικό προϊόν για εσάς με τις ευεργετικές ιδιότητες και το υπέροχο άρωμα της λεβάντας.