ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΟΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ;

 

Οι ATHONITES παρέχουν τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Paypal
  • Πιστωτική κάρτα
  • Αντικαταβολή/Μετρητά κατά την παράδοση (μόνο για Ελλάδα)
  • Τραπεζική κατάθεση (μόνο για Ελλάδα)

Στοιχεία για τραπεζική κατάθεση :
NBG BANK
BANK ACCOUNT: 04400429512
IBAN: GR8801100440000004400429512
BIC: ETHNGRAA

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΥ;
Η εισαγωγή στοιχείων πιστωτικής κάρτας σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ασφαλής. Για λόγους ασφαλείας, το όνομα και η διεύθυνση χρέωσής σας πρέπει να ταιριάζουν με τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για την πληρωμή. Όλες οι παραγγελίες που γίνονται στο www.athonites.com είναι κρυπτογραφημένες για την προστασία όλων των στοιχείων πιστωτικής κάρτας που υποβάλλονται κατά τη στιγμή της παραγγελίας.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ;

Δεχόμαστε παραγγελίες από χώρες της Ε.Ε, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Από οποιαδήποτε άλλη χώρα, παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στο info@athonites.com

.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;

Ελλάδα (ACS Courier και ΕΛΤΑ)

Για παραγγελίες μέχρι 48.99 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες από 49 ευρώ και άνω

 

Ευρώπη (UPS)

Για παραγγελίες μέχρι 78.99 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 25 ευρώ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες από 79 ευρώ και άνω

 

Υπόλοιπος κόσμος (UPS)

Για παραγγελίες μέχρι 158.99 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 25 ευρώ

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες από 159 ευρώ και άνω

 

Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται σε 3-7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τελικό προορισμό και τη χρονική περίοδο

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ;
Η παραγγελία σας ετοιμάζεται εντός 48 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας. Οι ATHONITES αποστέλλουν τις παραγγελίες σας μέσω της ACS και της UPS.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;
Οι ATHONITES αποστέλλουν τις παραγγελίες σας μέσω της ACS,ΕΛΤΑ και της UPS. Λόγω των ειδικών συνθηκών που οφείλονται στον Covid ενδέχεται να υπάρξουν περιστασιακές καθυστερήσεις στις παραδόσεις.
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;
Μετά την αποστολή, οι παραγγελίες συνήθως παραδίδονται εντός 3-7 εργάσιμων ημερών. Ο πραγματικός χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη γεωγραφική απόσταση της αποστολής όπου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον ταχυδρομικό κώδικα και επαληθεύεται κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;
Θα λάβετε επιβεβαίωση της αποστολής μέσω email μόλις το δέμα σας φύγει από το κατάστημά μας. Αυτό το email θα περιέχει ένα σύνδεσμο για την παρακολούθηση της αποστολής της παραγγελίας σας.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;
Μπορείτε να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας (εν μέρει ή ολόκληρη) εντός 20 ημερών από την αποστολή χωρίς να παρέχετε καμία αιτιολόγηση. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στη συσκευασία του, να μην έχει ανοιχθεί και να είναι σε άψογη κατάσταση για επαναπώληση.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ;
Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να λάβετε τον σχετικό αριθμό επιστροφής και να ακολουθήσετε την απαραίτητη διαδικασία. Πριν προγραμματίσετε μια επιστροφή, στείλτε μας email στο info@athonites.com ή καλέστε μας στο +30 2111900601 για να σας δώσουμε οδηγίες επιστροφής.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ;
Θα σας επιστραφούν τα χρήματα με τον ίδιο τρόπο που πληρώσατε για την παραγγελία σας. Οι επιστροφές ισχύουν για προϊόντα που παραλήφθηκαν σε άριστη κατάσταση. Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί, μαζί με τυχόν δώρα που αποστέλλονται με την παραγγελία. Τα έξοδα αποστολής για τις επιστροφές προϊόντων δεν αποζημιώνονται. Σε περίπτωση υπαιτιότητας της εταιρείας, τα αρχικά έξοδα αποστολής καθώς και τα έξοδα επιστροφής επιστρέφονται.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ;
Το Όρος Άθως, η ιστορική, ιερή χερσόνησος στην Ελλάδα, με εύφορο έδαφος, υπόγειο πλούτο και μικροκλίμα είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά οικοσυστήματα στη γη. Έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, αλλά είναι επίσης μέρος του δικτύου NATURA 2000: το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο οικολογικό πρόγραμμα της ΕΕ, που διασφαλίζει τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος της Αθωνικής χερσονήσου.

Κάθε βότανο, φύλλο ή άνθος είναι ένα μοναδικό και εξαιρετικά ισχυρό δημιούργημα της φύσης που συλλέγεται με το χέρι από μοναχούς με προσοχή και σεβασμό και φυλάσσεται σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες. Όλα τα βότανα και τα φυτά είτε καλλιεργούνται βιολογικά είτε συλλέγονται άγρια από τη φύση.

Τα ελαιώδη εκχυλίσματά τους είναι βιολογικά πιστοποιημένα και χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ως φορέα εκχύλισης.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ;
Όταν είναι καλύτερο για το δέρμα ή το περιβάλλον, προσθέτουμε επιλεγμένα, πιστοποιημένα και ηθικά παραγόμενα ενεργά συστατικά καλλυντικών. Δημιουργούμε τις συνθέσεις μας μόνο με πιστοποιημένα συστατικά που έχουν αξιολογηθεί από την aCert.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ;
Τα βότανα μας συλλέγονται άγρια ή καλλιεργούνται με Ορθή Γεωργική Πρακτική στο πιο αγνό έδαφος και είναι πλήρως ανιχνεύσιμα σε κάθε βήμα. Χρησιμοποιούμε μόνο βιολογικά λιπάσματα απαλλαγμένα από συνθετικές χημικές ουσίες και παθογόνα βακτήρια. Δεν γίνεται χρήση κανενός φυτοφάρμακου ή οποιασδήποτε συμβατικής μορφής γεωργίας. Όλες οι καλλιέργειες είναι πιστοποιημένες ως βιολογικές από καταξιωμένους οργανισμούς και παρακολουθούνται προσεκτικά από γεωπόνους.
ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΣΑΣ;
Δημιουργούμε το δικό μας νερό για τις συνθέσεις μας. Το νερό σε όλα τα προϊόντα μας είναι ένα υδατικό έγχυμα 5 πιστοποιημένων βοτάνων άγριας συγκομιδής και βιολογικής καλλιέργειας από το Όρος Άθως, προσεκτικά επιλεγμένων για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους που ενισχύουν την αντιρρυπαντική /καθαριστική / απολυμαντική και αντιγηραντική δράση κάθε σύνθεσης. Το νερό που χρησιμοποιούμε για το έγχυμα αυτό προέρχεται από τις φυσικές πηγές του Άθωνα.

Το μείγμα βοτάνων αποτελείται από:
- Φύλλα Δενδρολίβανου
- Φύλλα Αμπέλου
- Φύλλα/Βλαστούς Πεντάνευρου
- Άνθη Καλέντουλας
- Άνθη/Φύλλα/Βλαστούς Σιδερίτη
ΟΙ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ;
Σε όλες τις συνθέσεις μας προσθέτουμε μόνο φυσικά συντηρητικά. Στις συνθέσεις με βάση το νερό προσθέτουμε 99,6% φυσικής προέλευσης συντηρητικό
. Στις συνθέσεις με βάση το λάδι προσθέτουμε 100% αγνό και φυσικής προέλευσης συντηρητικό επικυρωμένο από την COSMOS.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ;
Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά αρώματα ή αιθέρια έλαια. Κάποιες φορές όταν είναι καλύτερο για τη σύνθεση επιλέγουμε να μην προσθέσουμε κανένα άρωμα.
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ;
Χρησιμοποιώντας τα πιο εκλεκτά, αγνά συστατικά από αυτό το μοναδικό οικοσύστημα, δημιουργούμε τις συνθέσεις μας με 84% έως 100% συστατικά φυσικής προέλευσης και αξιολογούμαστε από την aCert Σχεδόν όλες οι φόρμουλες μας έχουν λάβει πιστοποιήσεις φυσικών και βιολογικών καλλυντικών προϊόντων Όλες οι φόρμουλές μας είναι δερματολογικά ελεγμένες και αναπτυγμένες από κορυφαίους χημικούς και φαρμακοποιούς.
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ;
Οι συνθέσεις μας είναι καθαρές και μεταξύ πολλών εξαιρούμενων συστατικών είναι απαλλαγμένες και από parabens, θειικά άλατα, φθαλικές ενώσεις, GMOs, τοξίνες, fillers, ορυκτέλαια, πετρέλαιο, πετροχημικά, SLS, SLES, σιλικόνες, συνθετικά χρώματα και αρώματα.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΑΣ;
Προτεραιότητα στην ανακύκλωση – πάνω από το 95% των συσκευασιών μας είναι σήμερα είτε πλήρως είτε μερικώς ανακυκλώσιμες και εργαζόμαστε σκληρά για να φτάσουμε το 100% το συντομότερο δυνατό, μειώνοντας έτσι τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις
Χρησιμοποιούμε γυαλί και αλουμίνιο για τη βασική συσκευασία των προϊόντων μας
Χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμο PET όταν δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα
Χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμο χαρτί για τη συσκευασία και τα κουτιά παράδοσης
Αποφεύγουμε τα φυλλάδια και χρησιμοποιούμε κωδικούς QR
Χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένο χαρτί για αποστολή
ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ;
Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται στην Ελλάδα σε μια από τις κορυφαίες και μακροβιότερες βιομηχανίες παραγωγής καλλυντικών στην Ελλάδα (με έδρα την Αθήνα από το 1864) και ακολουθώντας τις οδηγίες του ISO 9001:2015.
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ CRUELTY FREE;
Είμαστε μια cruelty-free μάρκα προϊόντων και δεν κάνουμε δοκιμές σε ζώα
Αυτό απαγορεύεται επισήμως από τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2004.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ;
Δεν χρησιμοποιούμε ζωικά συστατικά εκτός από προϊόντα μέλισσας, όπως βιολογικό μέλι καστανιάς, βιολογικό κερί μέλισσας και πρόπολη.