The "Art" of Male Grooming and Self-Care

Η «Τέχνη» της Ανδρικής Περιποίησης και Αυτοφροντίδας

Έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή εκείνη που τα στερεότυπα ήθελαν τον Άνδρα να απέχει από κάθε είδους φροντίδα για την εμφάνισή του, το ντύσιμό του, και τη διατήρηση της φρεσκάδας και νεανικότητας της επιδερμίδας του. Σήμερα όλοι οι άνδρες έχουν επίσης, όπως και οι Γυναίκες, «ίσα και αναφαίρετα δικαιώματα» στην Ομορφιά και φυσικά στη διατήρηση της Νεότητας. Έτσι, μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης που καλύπτει την ενυδάτωση, την περιποίηση του προσώπου μετά το ξύρισμα και δράσεις αντιγήρανσης, αποτελεί μια must to have «εργαλειοθήκη» για τον σύγχρονο Άνδρα, που πλέον δεν περιορίζεται στα «ξυριστικά» του στην καθημερινή φροντίδα του εαυτού του.

Ένα ολοκληρωμένο καθημερινό «ταξίδι» ρουτίνας αυτο-φροντίδας για τον σύγχρονο άνδρα διαρκεί μόλις 15 λεπτά και περιλαμβάνει μια σειρά από tips και προϊόντα που καλύπτουν από τη βαθιά καθαριότητα του δέρματος έως και την αναζωογονητική και πλήρη ενυδάτωση και από την αναγκαία θεραπεία μετά το ξύρισμα έως και τη νυχτερινή επανόρθωση και τη φροντίδα των κουρασμένων ματιών.


«Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά»

Κανένα προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά αν δεν καθαρίσουμε καλά το δέρμα μας.

Ο απαλός, ήπιος αφρός καθαρισμού CLEANSE AND PURIFY GENTLE FACE FOAM της σειράς Athonites αποτελεί μια φυσική «απάντηση» στο ερώτημα «από πού ξεκινάμε;» χάρη στη φυτική και αναζωογονητική σύνθεσή του χωρίς θεϊκά άλατα. Ο ήπιος αυτός αφρός καθαρισμού προσώπου περιέχει εκχυλίσματα αντιοξειδωτικού σιδερίτη, θεραπευτικού δενδρολίβανου και χαλαρωτικού χαμομηλιού και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα απομακρύνοντας τους ρύπους. Αποτέλεσμα; Αναζωογονημένη, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Επιπλέον, ανανεώνει τη διάθεση χάρη στο φυσικό άρωμα από μείγμα κυπαρισσιού, λευκών λουλουδιών και ευωδιαστού βασιλικού. Ο πλούσιος ανάλαφρος αφρός καθαρισμού είναι κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος και ανάμεσα σε άλλα περιέχει το υδατικό έγχυμα 5 Πιστοποιημένων Βοτάνων Βιολογικής Καλλιέργειας και Άγριας Συγκομιδής που αντικαθιστά το νερό της σύνθεσης.

Πως χρησιμοποιείται?

  • Εφαρμόστε μικρή ποσότητα αφρού καθαρισμού σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
  • Ξεβγάλτε καλά.


Ενυδάτωση και φροντίδα για μετά το ξύρισμα

Το ξύρισμα είναι μια σκληρή δοκιμασία για το δέρμα των ανδρών και δεν αρκεί ένα απλό …πασπάλισμα με after shave για να ολοκληρώσει το «τελετουργικό». Αυτά ανήκουν στη δεκαετία του ‘80. Σήμερα ο αντιοξειδωτικός ενυδατικός ορός αναζωογόνησης προσώπου και λαιμού ATHONITES STIMULATE AND REVITALIZE ANTIOXIDANT MOISTURIZING SERUM FACE & NECK, ανακουφίζει την επιδερμίδα χάρις στα 97.7% συστατικά φυσικής προέλευσης που περιέχει τα οποία εισχωρούν γρήγορα στην επιδερμίδα και αντιμετωπίζουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Αποτελεί ένα θαυματουργό μείγμα βοτάνων με ενυδατικά συστατικά για άμεσα αποτελέσματα και καταπράυνση της επιδερμίδας από το καθημερινό και βιαστικό ξύρισμα.

Εμπλουτισμένος με εκχύλισμα φύλλων αμπέλου, γνωστό για τις μοναδικές αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες, χωρίς σιλικόνες, χαρίζει στην επιδερμίδα βαθιά θρέψη, ορατή αναζωογόνηση, τόνωση και λείανση. O ορός αναζωογόνησης της σειράς Athonites προσφέρει λαμπερή και υγιή όψη στην επιδερμίδα τόσο του προσώπου όσο και του λαιμού. Η υφή του είναι ελαφριά, απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα ενώ το άρωμά του είναι αναζωογονητικό, δροσερό, με την ευεργετική «αύρα» 5 Πιστοποιημένων Βοτάνων Βιολογικής Καλλιέργειας και Άγριας Συγκομιδής της αθωνικής γης.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Ρίξτε 2-3 σταγόνες ορού στις άκρες των δακτύλων σας και εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και στέρνο, πρωί και βράδυ.
  • Για έξτρα ενυδάτωση εφαρμόστε τον ορό πριν την ενυδατική κρέμα προσώπου RESTORE AND REVITALIZE 24H MOISTURIZING FACE CREAM.
  • Αν έχετε λιπαρή και μικτή επιδερμίδα εφαρμόστε τον ορό και μετά κατευθείαν την αντηλιακή σας κρέμα (τους καλοκαιρινούς μήνες).



Η ολοκλήρωση της φροντίδας με ένα «θαυματουργό» λάδι

Το ATHONITES PROTECT AND RESCUE PRECIOUS OIL FACE & NECK έρχεται να συμπληρώσει αποτελεσματικά και να απογειώσει τη ρουτίνα περιποίησης: Η δύναμη του λαδιού εντατικής φροντίδας και επανόρθωσης προσώπου & λαιμού της σειράς Athonites πηγάζει από ένα ισχυρό μείγμα 9 διαφορετικών ελαίων.

Το RESCUE PRECIOUS OIL περιέχει συστατικά 100% φυσικής προέλευσης που ενισχύουν την ζωντάνια της επιδερμίδας και μειώνουν ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το δραστικό αυτό αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό έλαιο προσώπου είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες και έλκει τη μεγάλη αλλά συμπυκνωμένη του δύναμη από ένα μείγμα φυτικών συστατικών όπως αγριέλαιο, εκχύλισμα φύλλων ελιάς, φύλλων αμπέλου, καλέντουλας, δενδρολίβανου, βαλσαμόχορτου, σιδερίτη, πυρήνα βερίκοκου και ελίχρυσου. Το βοτανικό αυτό «κοκτέιλ» φυτικών εκχυλισμάτων από το Όρος Άθως διαθέτει αναζωογονητική δράση και προσφέρει ισχυρή προστασία από την αφυδάτωση και τα σημάδια γήρανσης. Προστατεύει και αναδομεί τον επιδερμικό φραγμό, προλαμβάνει και λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα ορατά αναζωογονημένη, βαθιά ενυδατωμένη, λεία και σφριγηλή.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Ρίξτε 2-3 σταγόνες στις παλάμες των χεριών σας, ζεστάνετε, απολαύστε το άρωμα και εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό με κυκλικές κινήσεις.
  • Εφαρμόστε βράδυ ή/και πρωί.
  • Ιδανικό για εντατική περιποίηση.


Tip

Για ώριμη ή πολύ ξηρή επιδερμίδα: Εφαρμόζεται πριν την ενυδατική κρέμα προσώπου ημέρας ή νύχτας. Εναλλακτικά, αναμίξτε μια σταγόνα ελαίου με την ενυδατική σας κρέμα.

Με την παραπάνω καθημερινή ρουτίνα περιποίησης κάθε άνδρας μπορεί να είναι σίγουρος ότι έκανε το σωστό για την επιδερμίδα του προλαμβάνοντας ξηρότητα, ερεθισμούς και σημάδια γήρανσης.