Puffy Eyes, Dark Circles and Unpleasant "Bags"? Eye Cream for a Brighter and Relaxed Look

Μαύροι Κύκλοι και Δυσάρεστες «Σακούλες» Κάτω από τα Μάτια; Κρέμα Ματιών για Ξεκούραστη Όψη

Ξενύχτι για διασκέδαση ή απλά ενοχλητική αϋπνία, ηλικία ή και κληρονομικότητα, stress, αφυδάτωση του οργανισμού, κακή διατροφή, φαρμακευτική αγωγή… Όποια και αν είναι η αιτία πίσω από τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους που έχουν σχηματιστεί κάτω από τα μάτια σας και δεν λένε να φύγουν, υπάρχει πάντα η λύση. Σίγουρα θα βοηθήσει να μπείτε στον δρόμο της «αρετής», με καλή διατροφή πλούσια σε λαχανικά και φρούτα, πολύ νερό, σωστή άσκηση με το φως της ημέρας και πλήρες 8ωρο ύπνου και μάλιστα πριν τις 12 τα μεσάνυχτα. Συνήθως, όμως οι μαύροι κύκλοι επιμένουν παρά τις όποιες καλές συνήθειες υιοθετήσουμε και συνοδεύονται από τις γνωστές «σακούλες», που κάνουν το δέρμα στο κάτω βλέφαρο να φαίνεται πρησμένο, τονίζοντας πιο πολύ το πρόβλημα.


Μια καλή αρχή για να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να ξεκινήσετε να αντιμετωπίζετε την κατάσταση είναι να φροντίζετε σωστά την τόσο ευαίσθητη περιοχή των ματιών καθημερινά, πρωί και βράδυ.

Το «σωστά» μεταφράζεται ως εξής: Να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα. Συγκεκριμένα, συνθέσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν ουσίες που στοχεύουν στην εξαφάνιση των μαύρων κύκλων, ενισχύοντας την αντιοξειδωτική άμυνα της περιοχής.

Η κρέμα ματιών της σειράς Athonites είναι μια αποτελεσματική και σίγουρη λύση καθώς αποτελεί μια δραστική σύνθεση με εκχυλίσματα βιολογικών βοτάνων και υαλουρονικό οξύ 3 διαφορετικών μοριακών βαρών.

Μάλιστα η Anti Fatigue and Restore Eye Cream διαθέτει δραστική σύνθεση, με 96.7% φυσικά συστατικά, που ενυδατώνει, καταπραΰνει και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια σας βελτιώνοντας την αίσθηση και την εμφάνιση των οιδημάτων (πρήξιμο) και των μαύρων κύκλων. Επιπλέον, λειαίνει τις λεπτές γραμμές, βελτιώνει τον τόνο αλλά και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Το μυστικό της επιτυχίας της Anti Fatigue and Restore Eye Cream είναι ο απαράμιλλος συνδυασμός συστατικών από την πλούσια αθωνική γη, δηλαδή καλέντουλα και αχίλλεια δύο βότανα που σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ και άλλα ενεργά συστατικά μειώνουν αποδεδειγμένα την εμφάνιση μαύρων κύκλων και οιδημάτων γύρω από τα μάτια ενώ βελτιώνουν τον δερματικό τόνο και τη σφριγηλότητα σε όλους τους τύπους δέρματος.

Η υφή της κρέμας είναι μοναδική και εξαιρετικά ελαφριά που απλώνεται ομοιόμορφα για να απορροφηθεί στη συνέχεια εύκολα με ένα συγκλονιστικό αλλά ταυτόχρονα διακριτικό αναζωογονητικό, δροσιστικό και λουλουδάτο άρωμα. Ποιο είναι το συγκριτικό της πλεονέκτημα; Τα 96.7% συστατικά φυσικής προέλευσης, το αγνό και φυσικής προέλευσης συντηρητικό, το φυσικό της άρωμα και το φυσικό υποκατάστατο σιλικόνης από ελιά. Όλα τα άλλα θα φανούν στο πρόσωπο και τα μάτια σας που θα λάμπουν.

Ανακαλύψτε τη σειρά Skin Line για περιποίηση της επιδερμίδας

Ανακαλύψτε τη σειρά Wellness Line για ευεξία

Προσφέρετε ένα πολύτιμο δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.