The Benefits of Natural Lip Balms: How to Keep Your Lips Hydrated and Healthy

Τα Οφέλη των Φυσικών Lip Balms: Πώς να Κρατήσετε τα Χείλη σας Ενυδατωμένα και Υγιή

Τα φυσικά lip balms είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και υγιή. Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα από τα οφέλη από τη χρήση φυσικών lip balms για τα χείλη:

Θρεπτικά συστατικά: Τα φυσικά lip balm είναι συχνά σχεδιασμένα με θρεπτικά συστατικά όπως κερί μέλισσας, βούτυρο καριτέ, φυτικά έλαια και εκχυλίσματα και βιταμίνη Ε. Αυτά τα συστατικά “συνεργάζονται” για να ενυδατώσουν και να καταπραΰνουν τα χείλη, αφήνοντάς τα απαλά και λεία.

Προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες: Τα χείλη συχνά εκτίθενται σε σκληρές καιρικές συνθήκες όπως ο άνεμος, ο ήλιος και οι χαμηλές θερμοκρασίες. Τα φυσικά lip balms μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των χειλιών από αυτά τα στοιχεία και να αποτρέψουν την ξηρότητα και τα σκασίματα.

Απαλό στα χείλη: Τα φυσικά lip balm είναι συνήθως απαλλαγμένα από σκληρές χημικές ουσίες και συνθετικά αρώματα που μπορούν να ερεθίσουν τα χείλη. Αυτό τα καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με ευαίσθητα χείλη ή για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν προϊόντα με ελάχιστα συστατικά.

Φιλικό προς το περιβάλλον: Πολλά φυσικά βάλσαμα για τα χείλη παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας περιβαλλοντικά βιώσιμες πρακτικές και ηθικώς παραγόμενα συστατικά σε eco-friendly συσκευασίες. Αυτό τα καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που έχουν περιβαλλοντική συνείδηση και θέλουν να μειώσουν τις επιπτώσεις τους στον πλανήτη.

Ευελιξία: Τα φυσικά lip balm μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλη την ημέρα για να διατηρήσουν τα χείλη ενυδατωμένα και υγιή. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως βάση για κραγιόν και άλλα προϊόντα για τα χείλη, βοηθώντας να διατηρηθούν τα χείλη ενυδατωμένα ενώ ενισχύουν την εμφάνισή τους.

Όταν επιλέγετε ένα φυσικό lip balm για τα χείλη, αναζητήστε προϊόντα που είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς χημικές ουσίες όπως parabens, φθαλικές ενώσεις και συνθετικά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά. Αντ 'αυτών επιλέξτε προϊόντα που είναι σχεδιασμένα με φυσικά και φυτικά συστατικά όπως κερί μέλισσας, βούτυρο κακάο και φυτικά έλαια όπως βερυκοκέλαιο και έλαιο κουρκουμά. Με τακτική χρήση, τα φυσικά lip balms μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα, υγιή και όμορφα.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και υγιή:

Πίνετε άφθονο νερό: Το να πίνετε αρκετό νερό είναι σημαντικό για να διατηρείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο, συμπεριλαμβανομένων των χειλιών σας. Στόχος είναι να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα για να διατηρήσετε το σώμα και το δέρμα σας καλά ενυδατωμένο.

Απολεπίστε τακτικά: Η απολέπιση των χειλιών σας μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και να προωθήσει την ανάπτυξη νέου, υγιούς δέρματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό scrub χειλιών ή απλά μια μαλακή οδοντόβουρτσα για να κάνετε απαλό μασάζ στα χείλη σας με κυκλικές κινήσεις.

Χρησιμοποιήστε ένα φυσικό lip balm: Τα φυσικά lip balm, όπως αυτά που παρασκευάζονται με κερί μέλισσας, βούτυρο καριτέ και φυτικά έλαια και εκχυλίσματα, μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση και την προστασία των χειλιών σας. Αναζητήστε προϊόντα που είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς χημικές ουσίες και συνθετικά αρώματα και εφαρμόστε όπως απαιτείται όλη την ημέρα.

Αποφύγετε το γλείψιμο των χειλιών σας: Το γλείψιμο των χειλιών σας μπορεί πραγματικά να τα κάνει πιο ξηρά και σκασμένα, καθώς το σάλιο μπορεί να αφαιρέσει τα φυσικά έλαια που διατηρούν τα χείλη σας ενυδατωμένα. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε ένα φυσικό lip balm για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα.

Προστατέψτε τα χείλη σας από τον ήλιο: Όπως και το υπόλοιπο δέρμα σας, τα χείλη σας μπορεί να υποστούν βλάβη από τις ακτίνες UV του ήλιου.

Τρώτε μια υγιεινή διατροφή: Η κατανάλωση μιας διατροφής πλούσιας σε φρούτα και λαχανικά μπορεί να σας βοηθήσει να θρέψετε το δέρμα σας, συμπεριλαμβανομένων των χειλιών σας. Τρόφιμα όπως το αβοκάντο, οι ξηροί καρποί και τα φυλλώδη χόρτα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για το δέρμα.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και υγιή και να διατηρήσετε την απαλότητα τους.


Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των Athonites

Οι φόρμουλές μας περιέχουν μεταξύ 84% και 100% συστατικά φυσικής προέλευσης όλα αξιολογημένα και πιστοποιημένα από ευρωπαϊκούς οργανισμούς σύμφωνα με τους Γενικούς Κανονισμούς και τα Διεθνή Πρότυπα. Όλες οι καλλιέργειες είναι πιστοποιημένες ως βιολογικές. Το νερό που χρησιμοποιείται για τη παρασκευή του υδατικού εγχύματος που αντικαθιστά το νερό των συνθέσεων προέρχεται από τις φυσικές πηγές του Όρους Άθω.

Όλες οι φόρμουλες ελέγχονται με δερματολογικό έλεγχο και κάποιες ελέγχονται επιπλέον και σε εθελοντές με ευαίσθητες επιδερμίδες.

Είναι 100% απαλλαγμένες από ΓΤΟ, τοξίνες, συνθετικά χρώματα και αρώματα.

Ακολουθούμε αυστηρά τους κανονισμούς καλλυντικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από τους ασφαλέστερους στον κόσμο. Όλες οι διαδικασίες μας, από την πρώτη ύλη μέχρι την τελική συσκευασία και παράδοση, πραγματοποιούνται με μια συνεχή βιώσιμη προσέγγιση. Σήμερα οι Athonites προσφέρουν σε όλους τη φυσική δύναμη των αθωνικών βοτάνων και φυτών για τη φροντίδα και τη θεραπεία του δέρματος.


LIP AND NAIL CARE BALM

Το βάλσαμο εντατικής περιποίησης LIP AND NAIL CARE BALM βασίζεται σε παραδοσιακή συνταγή αιώνων έχει αγνή κατά 93% βιολογική σύνθεση. Πολύ πλούσιο σε φυτά από το όρος Άθως όπως η καλέντουλα, ο σιδερίτης και τα φύλλα αμπέλου, είναι ιδανικό για περιποίηση στα χείλη και τα νύχια αφού προσφέρει, στις ευαίσθητες αυτές περιοχές, προστασία, ενυδάτωση, θρέψη και καταπράυνση. Επιπλέον, το ευεργετικό αυτό balm περιέχει βιολογικό μελισσοκέρι και πρόπολη που διατηρούν την επιδερμίδα ελαστική χάρη στο προστατευτικό στρώμα που δημιουργούν κατά των εξωτερικών επιθέσεων.

Χωρίς πρόσθετα αρώματα. Κατάλληλο για χρήση σε παιδιά άνω των 6 ετών.

  • Ανάγκη: ξηρά, ξεφλουδισμένα χείλη, τραχιά επιδερμίδα και πετσάκια γύρω από τα νύχια. Σκασμένη και ερεθισμένη επιδερμίδα στα χείλη εξαιτίας κρυώματος, χειλίτιδας και λήψη θεραπείας με ρετινοειδή εκ στόματος
  • Κύρια συστατικά: βιολογικό μελισσοκέρι, σιδερίτης, καλέντουλα, βαλσαμόχορτο, φύλλα αμπέλου
  • Οφέλη: απαλύνει, ηρεμεί και θρέφει, αναδομεί τον επιδερμικό φραγμό
  • Τύπος επιδερμίδας: κατάλληλο για κάθε τύπο, ιδανικό για την αφυδατωμένη επιδερμίδα
  • Υφή: πλούσια υφή balm
  • Άρωμα: φυσικό άρωμα κεριού, χωρίς πρόσθετα

Δείτε τη σειρά Skin Line και Wellness Line , δοκιμάστε περισσότερα καλλυντικά σε μικρότερες ποσότητες ή κάντε δώρο στους αγαπημένους σας ένα σετ Organic Kit.