The Serum of ... Shining Truth

O Ορός της …Λαμπερής Αλήθειας

Οι οροί, γνωστοί και ως serums, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης περιποίησης του δέρματος. Πρόκειται για εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης που περιέχουν υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ειδικά και άμεσα οφέλη στο δέρμα. Οι οροί διαφέρουν από τις κρέμες σε πολλές απόψεις, όπως στη σύνθεση, την υφή και τη λειτουργία τους.

Λόγω της υψηλής συγκέντρωσης των ενεργών συστατικών, οι οροί έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, επιτρέποντάς τους να δρουν αποτελεσματικά. Επιπλέον, οι οροί συνήθως έχουν ελαφριά, γρήγορα απορροφήσιμη υφή, που δίνει τη δυνατότητα στα ενεργά συστατικά να διεισδύσουν στο δέρμα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και χρονική διάρκεια.

Για να εντάξετε τους ορούς στη ρουτίνα περιποίησής σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Καθαρίστε καλά το πρόσωπο: ξεκινήστε με μια καθαρή επιδερμίδα για να επιτρέψετε στον ορό να δράσει αποτελεσματικά.

Εφαρμόστε τον ορό: πάρτε μια μικρή ποσότητα του ορού στις παλάμες σας και απλώστε τον απαλά σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Μπορείτε να εφαρμόσετε ελαφρώς πιέζοντας το δέρμα με τα δάχτυλά σας για να βοηθήσετε στην απορρόφηση.

Περιμένετε να απορροφηθεί: αφήστε τον ορό να απορροφηθεί πλήρως πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της ρουτίνας σας.

Συνεχίστε με την εφαρμογή κρέμας:

Αφού ο ορός έχει απορροφηθεί, συνεχίστε με την εφαρμογή της κατάλληλης κρέμας προσώπου για τον τύπο του δέρματός σας. Η κρέμα θα βοηθήσει στη σφράγιση των οφελών του ορού και θα προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα σας.

Κάθε δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν ορό που ταιριάζει στα προσωπικά σας ζητούμενα. Αναζητήστε ορούς που περιέχουν ενεργά συστατικά που ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανησυχίες σας, όπως υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση, έλαιο ελίχρυσου για λάμψη και αντιγήρανση, ή φύλλα αμπέλου για αντιοξειδωτική και συσφικτική δράση.

Επίσης, είναι σημαντικό να διατηρήσετε τη σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων στη ρουτίνα περιποίησής σας. Κανόνας γενικός είναι να εφαρμόζετε τους ορούς μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν από την εφαρμογή της κρέμας προσώπου.


ATHONITES STIMULATE AND REVITALIZE ANTIOXIDANT MOISTURIZING SERUM FACE & NECK


Αντιοξειδωτικός Ενυδατικός Ορός Αναζωογόνησης Προσώπου & Λαιμού

Ο Stimulate and Revitalize Antioxidant Moisturizing Serum Face & Neck είναι ένας πανίσχυρος ενυδατικός ορός ο οποίος περιέχει 97.7% συστατικά φυσικής προέλευσης τα οποία εισχωρούν γρήγορα στην επιδερμίδα και αντιμετωπίζουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Αποτελεί ένα θαυματουργό μείγμα βοτάνων με ενυδατικά συστατικά για άμεσα αποτελέσματα.

Εμπλουτισμένος με εκχύλισμα φύλλων αμπέλου, γνωστό για τις μοναδικές αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες, χαρίζει στην επιδερμίδα βαθιά θρέψη, ορατή αναζωογόνηση, τόνωση και λείανση. O ορός αναζωογόνησης της σειράς Athonites προσφέρει λαμπερή και υγιή όψη στην επιδερμίδα τόσο του προσώπου όσο και του λαιμού.

  • Ανάγκη: θαμπή όψη, αφυδατωμένη επιδερμίδα, λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • Κύρια Συστατικά: φύλλα αμπέλου, έλαιο ελίχρυσου, υαλουρονικό οξύ
  • Οφέλη: ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου, αναζωογονεί
  • Τύπος επιδερμίδας: κατάλληλο για όλους τους τύπους
  • Υφή: ελαφριά, απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα
  • Άρωμα: αναζωογονητικό, δροσερό, με αύρα βοτάνων


Φυσική Σύσταση:

  • 97.7% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης
  • Υδατικό Έγχυμα 5 Πιστοποιημένων Βοτάνων Βιολογικής Καλλιέργειας Και Άγριας Συγκομιδής
  • Φυσικό Άρωμα - Φυσικό Συντηρητικό
  • Χωρίς Σιλικόνες
  • Δερματολογικά Ελεγμένο


Ανακαλύψτε τη σειρά Skin Line για περιποίηση της επιδερμίδας

Ανακαλύψτε τη σειρά Wellness Line για ευεξία

Προσφέρετε ένα πολύτιμο δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα