The Right Hand Cream... it's up to You

Η Σωστή Κρέμα Χεριών… Είναι στο Χέρι Σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν πολλές δοκιμές και αρκετά λάθη στην επιλογή της κρέμας των χεριών τους. Δοκιμάζουν αρκετά προϊόντα αλλά πολύ σπάνια ανακαλύπτουν το ιδανικό καλλυντικό που να κρατά τα χέρια τους λεία και ενυδατωμένα ή που λειτουργεί καλά με το ευαίσθητο δέρμα τους. Αν παρά τις δοκιμές, το δέρμα των χεριών παραμένει ξηρό, σκασμένο ή ερεθισμένο τότε ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε την COMFORT AND RELIEVE HAND CREAM της σειράς Athonites έναν συνδυασμό διαφορετικών ενυδατικών και φυσικών βοτανικών εκχυλισμάτων που δρουν σε συνέργεια.

Είναι μια κρέμα χεριών με ελαφριά υφή που απορροφάται εύκολα και γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας αφήνοντάς την λεία και απαλή. Αποτελείται από 98,6% συστατικά φυσικής προέλευσης και η σύνθεσή της συνδυάζει, πλούσιους ενυδατικούς, καταπραϋντικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες.

Ο συνδυασμός μελιού καστανιάς με το υδατικό έγχυμα 5 πιστοποιημένων βοτάνων βιολογικής καλλιέργειας και άγριας συγκομιδής φυτών και ανθέων από το Όρος Άθως (καλέντουλα, δεντρολίβανο, φύλλα αμπέλου κ.ά.), εξασφαλίζουν θρέψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Τέλος, η κρέμα χεριών της σειράς Athonites διαθέτει διακριτικό άρωμα ευωδιαστής λεβάντας και φρέσκες νότες γερανιού.

Διαθέτει ελαφριά υφή, απορροφάται γρήγορα, χαρίζει μεταξένια αίσθηση ενώ συνοδεύεται από ένα βοτανικό, πράσινο, λουλουδάτο άρωμα καθώς παρασκευάζεται κατά 98,6% από συστατικά φυσικής προέλευσης. Όλα φυσικά: άρωμα, συντηρητικό και υποκατάστατο σιλικόνης από ελιά. Τα χέρια σας…φυσικά θα την λατρέψουν.



Ανακαλύψτε τη σειρά Skin Line για περιποίηση της επιδερμίδας

Ανακαλύψτε τη σειρά Wellness Line για ευεξία

Προσφέρετε ένα πολύτιμο δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.