All About Eye Creams: How to Choose the Right One for Your Eye Concerns

Πώς να Επιλέξετε τη Σωστή Κρέμα για τους Μαύρους Κύκλους και τις Σακούλες των Ματιών Σας

Οι κρέμες ματιών είναι ειδικά καλλυντικά που έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Είτε θέλετε να μειώσετε το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους, τις λεπτές γραμμές ή τις ρυτίδες, υπάρχει μια κρέμα ματιών που μπορεί να σας βοηθήσει.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε τη σωστή κρέμα ματιών για τα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.


Προσδιορίστε το πρόβλημα

Το πρώτο βήμα για την επιλογή της σωστής κρέμας ματιών είναι να προσδιορίσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα κάτω και γύρω από τα μάτια σας. Έχετε μαύρους κύκλους, πρήξιμο, λεπτές γραμμές ή ρυτίδες; Εντοπίζοντας το πρόβλημα, μπορείτε να περιορίσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε μια κρέμα ματιών που στοχεύει ειδικά σε αυτά τα θέματα.


Εξετάστε τον τύπο του δέρματός σας

Όπως και με οποιοδήποτε άλλο καλλυντικό περιποίησης της επιδερμίδας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον τύπο του δέρματός σας όταν επιλέγετε μια κρέμα ματιών. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, θα πρέπει να επιλέξετε μια κρέμα ματιών που να είναι ενυδατική. Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, μάλλον θα πρέπει να αναζητήσετε μια κρέμα ματιών ελαφριά και μη λιπαρή.


Ψάξτε για ενεργά συστατικά

Όταν αγοράζετε κρέμες ματιών, φροντίστε να αναζητήσετε ενεργά συστατικά που αντιμετωπίζουν τις συγκεκριμένες ανησυχίες σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε μαύρους κύκλους, αναζητήστε συστατικά όπως βιταμίνη C, καφεΐνη και νιασιναμίδη. Εάν έχετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αναζητήστε συστατικά όπως ρετινόλη, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ.


Επιλέξτε έναν τύπο που απορροφάται γρήγορα

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι λεπτό και ευαίσθητο, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε μια κρέμα ματιών που να απορροφάται γρήγορα και να μην αφήνει λιπαρά υπολείμματα. Αναζητήστε ελαφριές φόρμουλες που απορροφούνται εύκολα από το δέρμα.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, θα είστε σε θέση να επιλέξετε τη σωστή κρέμα ματιών για τις συγκεκριμένες ανησυχίες σας και να επιτύχετε μια πιο φωτεινή, πιο νεανική περιοχή ματιών.

Φυσικά Καλλυντικά Athonites

Με ρίζες από το Όρος Άθως, ένα αποκλειστικά προστατευόμενο οικοσύστημα, με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση, μοναδικό μικροκλίμα και πλούσια βιοποικιλότητα, δημιουργούνται τα φυσικά μας καλλυντικά. Ένα "μοναδικό θαύμα της φύσης"! Κάθε αθωνικό φυτό που χρησιμοποιούμε για τα καλλυντικά Athonites, είναι αυτοφυές ή καλλιεργημένο σε πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες και συλλεγμένο με το χέρι. Συνδυάζεται με ασφαλή ενεργά συστατικά, προσφέροντας ευχάριστες, αποτελεσματικές και πιστοποιημένες συνθέσεις 84-100% φυσικής προέλευσης.


ATHONITES ANTI-FATIGUE AND RESTORE EYE CREAM


Κρέμα Ματιών Για Ξεκούραστη Όψη

Η κρέμα ματιών της σειράς Athonites αποτελεί μία δραστική σύνθεση με εκχυλίσματα βιολογικών βοτάνων και υαλουρονικό οξύ 3 διαφορετικών μοριακών βαρών.

Η Anti Fatigue and Restore Eye Cream διαθέτει δραστική σύνθεση, με 96,7% φυσικά συστατικά, που ενυδατώνει, καταπραΰνει και αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια βελτιώνοντας την αίσθηση και την εμφάνιση των οιδημάτων (πρήξιμο) και των μαύρων κύκλων. Επιπλέον, λειαίνει τις λεπτές γραμμές, βελτιώνει τον τόνο αλλά και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

  • Ανάγκη: μαύροι κύκλοι, οιδήματα (πρήξιμο), λεπτές γραμμές
  • Κύρια συστατικά: καλέντουλα, αχίλλεια, υαλουρονικό οξύ
  • Οφέλη: μειώνει την εμφάνιση μαύρων κύκλων και οιδημάτων (πρήξιμο) γύρω από τα μάτια, βελτιώνει το δερματικό τόνο και τη σφριγηλότητα.
  • Τύπος επιδερμίδας: κατάλληλη για όλους τους τύπους
  • Υφή: ελαφριά που απλώνεται ομοιόμορφα και απορροφάται εύκολα
  • Άρωμα: αναζωογονητικό, δροσιστικό, λουλουδάτο


Φυσική Σύσταση:

  • 96.7% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης
  • Φυσικό Συντηρητικό
  • Φυσικό Άρωμα
  • Φυσικό Υποκατάστατο Σιλικόνης από Ελιά
  • Δερματολογικά Ελεγμένο


Δείτε τη σειρά Skin Line και Wellness Line, δοκιμάστε περισσότερα καλλυντικά σε μικρότερες ποσότητες ή κάντε δώρο στους αγαπημένους σας ένα σετ το DAILY ESSENTIALS